PORAZ PROTIV LIDERA

Ponedeljak, 23.05.2016.

U nedelju, 22.05.2016. godine odigrana je utakmica između ekipa Sport klub 99 i FK Hadid.

Sport klub 99 je lider na tabeli i Gvozdeni su imali nameru da prekinu njihov pobednički niz. međutim, u utakmicu su ušli nervozni.

Sport klub je brzo poveo sa 1:0 tako što su probili po desnoj strani i jednu odbijenu loptu gurnuli u mrežu. Šansu za izjednačenje imao je Međedović koji je izašao sam ispred golmana protivnika, ali je šutirao van okvira gola. Naši igrači nisu igrali svoju igru, nisu "spustili loptu", kako to kaže glavni trerer Sead Halilagić Dost. Kapiten Brunčević je bio opomenut jer je naseo na provokacije protivnika i u nastavku je morao da kontroliše nervozu.

Na 2:0 Sport klub 99 je povisio nakon jednog kornera, naši odbrambeni igrači su se zbunili i sklonili od lopte, koja je samo ušla u gol.

Pred kraj prvog poluvremena, Rijad Brunčević je perfektno izveo slobodan udarac i zakucao loptu u gol i to baš u stranu koju je čuvao protivnički golman. 

U drugom poluvremenu viđeno je nekoliko šansi na obe strane, ali rezultat se nije promenio. Sport klub 99 je zasluženo pobedio, a naši igrači se okreću narednim utakmicama. Očekuju nas još 3 gostovanja do kraja prvenstva, protiv OFK Nacional na Šutenovcu i protiv ekipa FK Rudar i FK Trepča iz Kosovske Mitrovice.